Citronfromage

Denne citronfromage har masser af smag af citron og har en perfekt balance mellem det sure og det søde.

 Ingredienser

3 ark husblas

2 æggehvide

2 æggeblommer

1,50 dl piskefløde

70 g sukker

1 øko citronskal

1 dl citronsaft

Pynt

Flødeskum

Mynte

Evt. citronskal vendt i sukker

Fremgangsmåde:

Læg husblas i blød i koldt vand i ca 10-15 minutter.

Pisk æggehviderne helt stive til du kan vende skålen på hovedet.

Pisk piskefløde til en let og luftig skum. 

Pisk æggeblommerne med sukker så du får en luftig æggesnaps og vend derefter citronskal i. 

Tag husblas op af vandet og smelt det over et vandbad. Pisk herefter husblas sammen med citronsaften. Dette piskes derefter langsomt i æggesnapsen. Vend forsigtig flødeskum med æggesnaps med en dejskraber uden at slå luften ud. Rør én ske æggehvide i citronfromagen inden resten af æggehviderne kommes i. 

Fordel i 4 portionsglas og stilles på køl i minimum 3 timer.